Jagua henna 15 gram

17.55 incl. BTW

De Jagua Henna is gemengd met natuurlijke hennapoeder. Deze Jagua is qua textuur anders dan de Jagua Gel.  De textuur is precies als henna. De Jagua Henna wordt na het zetten blauw/ zwart. Net als de normale henna is de Jagua henna direct bruikbaar of om de kleur mooi te houden moet u de cones in de vrieskast zetten.

Ingrediënten: Hennapoeder, jaguasap en essentiele olieen.

Artikelnummer: 15 Categorie: Tag:

Beschrijving

Verzending iedere maandag of woensdag

Jagua Henna  is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Jagua is afkomstig van een vrucht genaamd Genipa Americane, De fruit komt uit de regenwoud van Zuid Amerika.

Zodra u de Jagua Henna op uw handen of andere lichaamsdelen hebt gezet, kan het na 4 uren eraf gekrapt worden. De kleur wordt eerst oranje of direct zwart. Mocht de kleur oranje zijn dan heeft het tijd nodig om zich te ontwikkelen. Dit verschilt natuurlijk per huidstype.

De Jagua Henna blijft ongeveer 2 weken tot 2.5 week op de huid zitten.

Let op! Na het weghalen van de Jagua is het belangrijk om water te vermijden. Mocht het wel in aanraking komen met water dan is de kans groot dat de versiering verpest wordt. Wij raden u af om met de Jagua Henna  te slapen. Na het afhalen van de Jagua Henna is het nog kwetsbaar en kan de kleur afgeven.Wilt u er toch mee slapen dan adviseren wij u om Mefix te gebruiken om de pasta op zijn plaats te houden. Het is mogelijk dat u tijdens het slapen zweet handen krijgt, wij adviseren u dan geen Mefix te gebruiken maar 3 uren voor het slapen gaan de Jagua henna  te verwijderen.

Extra informatie

Gewicht 15 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jagua henna 15 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *