Henna artist

Henna artiest, wie ben ik!

Hallo allemaal!

Ik ben Farah Diba en een henna artiest. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Maar mijn roots liggen in Pakistan. Ik heb de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan en werk voor een gemeentelijke instantie.

Ik zet al zes jaar henna.  Het begon als een hobby en is  een Home Bases Business geworden. 

Het zetten van henna is niet alleen een passie van mij geworden, het is ook mijn rust. Elke keer bij het zetten van henna leer ik mijzelf nieuwe technieken aan. Hierdoor wordt het zetten van henna nooit saai en is er altijd wel wat te leren. Daarnaast wordt ik altijd blij als ik de bruid zie stralen nadat de henna gezet is. 

Mijn eerste henna klant was een Marokkaanse bruid die een klein budget had en bruidshenna door mij liet zetten. Voor  de eerste keer bruidshenna was het goed gelukt en mijn bruid was hartstikke tevreden. In de tussentijd heb ik heel wat klanten gehad.

Ik ben nog steeds bezig met het praktiseren van technieken om mijn kwaliteit van werk om hoog te halen. Werk wat andere henna artiesten leveren, daar haal  ik mijn inspiratie uit. Door vaak te oefenen haal ik het beste uit mijzelf, zodat mijn klanten tevreden zijn en blijven.

Groetjes,

Farah Diba Butt

Volg ons op Social Media