Jagua gel 10 gram

10.00 incl. BTW

Verzending maandag of woensdag
Jagua gel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Jagua is afkomstig van een vrucht genaamd Genipa Americana en is afkomstig uit Zuid Amerikaanse regenwoud.

Wanneer de vrucht onrijp is wordt het sap uit de vrucht gehaald. De sap is kleurloos maar oxideert bij blootstelling aan de lucht. Zodra de Jagua henna gezet is en na 3 uren eraf gewassen wordt, is de kleur niet direct zichtbaar. Het duurt ongeveer 12 tot 24 uur voordat de tattoo haar meeste intense kleur heeft bereikt. Een Jagua tattoo heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.

Nadat u de versiering op uw lichaamsdeel heeft gezet, droogt de gel in ongeveer 45 minuten. Na ongeveer 3 uren kunt u het eraf wassen. zodra u het eraf hebt gehaald ziet u bijna niet op de huid. Geen paniek! Na 12 tot 48 uren ziet u de kleur donkerder worden tot een mooi donkerblauw tot zwarte kleur.

De versiering blijft ongeveer 1.5 week tot 2 weken op de huid zitten.

Let op! Nadat u de Jagua eraf hebt gehaald zorg ervoor dat u er niet over heen wrijft en water vermijd! Doet u dit wel dan wordt de versiering verpest. Probeer Jagua zo vroeg mogelijk op de dag te gebruiken. Ik raad u af om Jagua in de avonduren te gebruiken, omdat de versiering na het eraf te hebben gehaald nog kwetsbaar is en de kleur kan afgeven. Dit kan tijdens het slapen gebeuren.

Houdbaarheid

De gel is ongeveer 3 weken buiten de diepvries houdbaar. Mocht u niet binnen die tijd de gel gebruiken, vries het dan in. Na het gebruik maken van de gel, vries het dan opnieuw in. Zorg ervoor dat de cone luchtdicht blijft, door een speld in het gaatje te zetten

Artikelnummer: 10 Categorie: Tag:

Beschrijving

100% Jagua gel

Extra informatie

Gewicht 10 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jagua gel 10 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *