Henna artist

Henna artiest, wie ben ik!

Hallo allemaal! Ik ben Farah Diba Butt en een henna artiest.

Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Maar mijn roots liggen in Pakistan. Ik heb de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gedaan en werk voor een gemeentelijke instantie.

Ik heb altijd wel iets met henna gehad, echter nooit wat mee gedaan. Jammer natuurlijk maar nooit te laat! Ik wilde iets voor mijzelf beginnen maar wist niet wat. Ik heb een gok gewaagd om henna bij meiden te zetten. Alleen om te kijken hoe het zou gaan. Het begon als een hobby en is nu een Home Based Business geworden.

Het zetten van henna is niet alleen een passie van mij geworden, het is ook mijn rust. Elke keer bij het zetten van henna leer ik mijzelf nieuwe technieken aan. Hierdoor wordt het zetten van henna nooit saai en is er altijd wel wat te leren.

Mijn eerste henna klant was een Marokkaanse bruid die een klein budget had en bruidshenna door mij liet zetten. Voor  de eerste keer bruidshenna was het goed gelukt en mijn bruid was hartstikke tevreden. In de tussentijd heb ik heel wat klanten gehad.

Ik ben nog steeds bezig met het praktiseren van technieken om mijn kwaliteit van werk om hoog te halen. Werk wat andere henna artiesten leveren, daar haal  ik mijn inspiratie uit. Door vaak te oefenen haal ik het beste uit mijzelf, zodat mijn klanten tevreden zijn en blijven.

Groetjes,

Farah Diba Butt

Volg ons op Social Media